Kontaktannonser  |  Östergötlands län

Samtalsrum

Publicerad 2020-02-11  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Det goda samtalet

Jag är en 40-talist (kvinna), som allt oftare börjat tänka på hur givande det vore att hitta en grupp att föra seriösa samtal med. Kanske träffas en gång i månaden och vid varje möte gå djupare in i ett mänskligt tema, som t ex respekt, vänskap, flyktingskap, frihet, rättvisa … för att nu nämna några tänkbara ämnen. Det aktuella ämnet kanske också går att koppla till litteratur eller musik. Om man är en grupp på 5-8 personer borde det inte vara omöjligt att träffas hemma hos varandra. Börja med att fika, eller äta något gott, för att sedan gå in på dagens tema. Jag bor i Linköping och vänder mig i första hand till människor som bor inom ”räckhåll”. – Om du är intresserad av mitt förslag, så hör av dig.
Signaturen Det goda samtalet

Kontakta "Det goda samtalet"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.