Kontaktannonser  |  Ospecificerat

SÄRBO

Publicerad 2020-01-27  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen SÄRBO

Vem är jag: 73 årig kvinna med positiv livssyn som bor i Stockholms län.Jag är rak, ärlig, trofast, öppensinnad. Tycker om att vistas i naturen, lagom motion, går på Friskis o Svettis 1-2ggr / vecka.. Gillar att resa , korta o längre turer inom och utom Sverige. Gillar även bio- teater- konsert-museibesök. Umgås gärna i mindre o större sällskap men trivs även i självvald ensamhet. Har barn o barnbarn o goda vänner. Söker en man som har positiv livssyn o är öppensinnad samt rak, ärlig o trofast o som uppskattar Särbolivet.

Kontakta "SÄRBO"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.