Kontaktannonser  |  Södermanlands län

Särbo

Publicerad 2019-11-07  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen ny glädje

Hej!
Vill du bli min särbo för att tillsammans leva ett lugnt, hälsosamt och kärleksfullt liv? Det är viktigt att vi alltid är ärliga och snälla mot varandra. Exempel på glädjeämnen tillsammans kan vara att köpa mat, tillaga och äta den, samtal, promenader, dans, musik, korsord, loppisar, marknader, umgänge med vänner, bostadsskötsel, bilvård, TV och annat som du önskar. Jag är 82 år, tobaksfri, dricker nästan inte alkohol och bor 7 mil söder om Stockholm.

Kontakta "ny glädje"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.