Kontaktannonser  |  Stockholms län

Ska vi ta vara på hösten tillsammans?

Publicerad 2019-09-09  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Septembermöte

Jag söker någon likasinnad för en seriös relation. Vi ska kunna skratta tillsammans, dela våra tankar och drömmar, mysa hemma i höstmörkret och hitta på trevliga saker tillsammans som natur och kultur. Du får gärna bo på södra sidan av Stockholm. Jag, en snus- och rökfri 30-talist som vill och vågar satsa på en relation igen. Tveka inte att höra av dig, så passar vi på att ta vara på att ta vara på hösten, kanske möta våren tillsammans?

Kontakta "Septembermöte"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.