Kontaktannonser  |  Skåne län

Skåneman sökes

Publicerad 2023-03-07  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Din Skånekvinna

Jag vill nu göra en insats för att hitta mest av allt en god vän, som kanske så småningom även kan bli en god partner. Jag är sen fyrtiotalist och har bott själv i snart 15 år. Det är inte kul längre. Något behöver hända. Jag sätter värde på musik, dans, vin, god mat och är dessutom en stor djurvän. Tror på att en ärlig och öppen kommunikation betyder allt för att ett förhållande ska fungera. Vi, som är födda på fyrtiotalet, har lite bråttom, om vi ska hinna med att få några goda år med en ny vän/partner. Just därför tycker jag det är viktigt att i ett tidigt skede få information om mannen, som förhoppningsvis svarar på min annons: Ålder. Tidigare karriär. Familjeförhållanden. Bostad. Fritidsintressen. Hälsa. Utseende: vikt, längd, ögonfärg, hårfärg.
Vill du dela med dig av det, jag efterlyser, ser jag fram emot ett svar från dig. Jag lovar till gengäld att du får samma information från mig! Lite kort: Jag är liten och nätt (163/55) och vid god hälsa. Eftersom logistik i vår ålder är avgörande för en fungerande relation, känns det inte meningsfullt att få svar, om du bor norr om Helsingborg eller för långt söder om Malmö.
Jag bor i en bostadsrätt nära Lund och du får också gärna ha din bostad i eller nära Lund.
Ser fram emot att få svar från en humoristisk, ärlig, klok, fräsch, genuin man med stil och aptit på livet.
Hoppfulla hälsningar

Kontakta "Din Skånekvinna"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas