Kontaktannonser  |  Västerbottens län

Sköna Helena

Publicerad 2019-03-04  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Sköna Helena

Sköna Helena
Hej här är jag kvinna 70+. Inte så lång men liten och naggande god men vänliga bruna ögon. Gillar värme och ömhet både att ge och få. Tycker om musik och ser gärna på konst. Resa är underbart med trevligt sällskap.
Eftersom jag är Kräfta beskrivs vi som känslomänniskor och gör allt för nära och kära. Vill ge kärlek och bli älskad ärligt och trofast. Kräftor sägs vara önskepartners enligt spåguru. Jag söker dig man 70+ gärna rund och god och väldigt snäll, massor av ömhet och ett hjärta på rätta stället. Det gör inget om du ser trevlig ut och är ren och prydlig. Dans och krogliv har inte prio ett hos mig men musik är till glädje.
Min innerliga önskan är att du finns och att vi kan förgylla dagarna för varandra. Snart är det vår och en vacker tid men ensam är inte kul.
Du har inga sprit eller missbruksproblem. I ditt tidigare yrkesliv bör du liksom jag haft att göra med många människor. Att du har bil det tror jag.
För att få träffas kan du bo i Umeå trakten.Eller runt om. Välj själv avståndet, radien.
Om kemin stämmer tror jag och hoppas på en fantastisk tid av glädje och gemenskap.
Endast seriösa svar. Ärligt och uppriktigt. Längtar redan efter just dig !

Sköna Helena

Kontakta "Sköna Helena"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 4+4?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.