Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Snart vår i år

Publicerad 2020-02-05  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Humor och glädje

Hej alla trevliga män! Jag som söker dig är en kvinna på 76 år, ung i sinnet och ingen tant – ännu!
Saknar sällskap och gemenskap i vardagen av en rökfri man utan sociala problem. Vi är kreativa människor som gillar att fixa och dona, men vi kan också bara slappa ibland och njuta av naturen, en god måltid eller fika på uteplatsen. Trivs man tillsammans och kemin stämmer så känns allt roligt och livet blir underbart och spännande. Ärlighet, omtänksamhet och innerlig vänskap är vad jag anser ett förhållande ska bygga på. Jag bor på den bohuslänska västkusten, var du bor spelar ingen roll.

Kontakta "Humor och glädje"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.