Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Söker en man

Publicerad 2022-09-17  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Önskar seriös relation

Är 72 år gammal nybliven änka då min man avlidit efter 35 års samlevnad. Funderar nu mycket på hur jag ska gå vidare i livet.Att leva i en kärleksfull relation är viktigt för mig.Jag bor i villa i ett mindre samhälle i Mellansverige. Har här barn och barnbarn. Är pensionär sedan 2 år tillbaka efter ett långt arbetsliv inom vården.Trivs ute i naturen, läser en del, är intresserad av sport, spelat golf bl.a. Är öppen för att utveckla nya intressen. Önskar kontakt med rökfri självständig man med erfarenhet av långvariga relationer. Du är sparsam med alkoholintag. Du är ensam och redo att påbörja ett samtal som kan leda till en ömsesidigt givande relation.

Kontakta "Önskar seriös relation"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas