Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Söker vän/vänner

Publicerad 2022-09-20  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Svarar alltid

Hej, skild äldre man söker vän eller vänner, man eller kvinna, för intressanta, kanske djupa diskussioner och erfarenhetsutbyten av det vi tycker är viktigt här i livet. Mentalt såväl som fysiskt. Många av oss går säkert runt med personliga tankar, drömmar och behov som vi tror vi är helt ensamma om. Hör av er/dig så kanske vi kan finna varann som individer eller kanske som diskussionsgrupp? Jag har många intressen som t.ex naturen, bildskapande, att skriva, astronomi, musik, nudism, samhället, mystik, relationer och mycket, mycket mer. Jag lever ett bra liv men behöver mental motion med intressanta, otvungna och nyfikna vänner. Svara, berätta om dej själv och fråga mej om vad du vill.

Kontakta "Svarar alltid"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas