Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Sol i sinnet!

Publicerad 2024-05-15  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Förnuft och lekfullhet!

Hoppas det finns en trevlig, fräsch man, i min ålder, runt 80, som god vän eller kärleksfull partner? Efter många år av självvald ensamhet, efter ett jobbigt äktenskap, längtar jag efter en manlig god vän med humor, positivt tänkande och ett vänligt sätt. Jag gillar att fixa och dona i min trädgård i den mån min lust och ork finns, som t.ex. snickra, gjuta, måla eller bara njuta på min altan med ett korsord, en god måltid, ett glas vin ibland och naturen runt om. Vi har båda ordning i tillvaron och inga sociala problem och röker inte. Motgångar har kanske gett oss båda nyttig livserfarenhet. Hoppas du vill vara med och skapa trevliga dagar tillsammans med mig, här i mellersta Bohuslän.

Kontakta "Förnuft och lekfullhet!"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas