Kontaktannonser  |  Stockholms län

Sommarmöte

Publicerad 2019-06-25  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Nattviolen

Tjej/kvinna i den högre åldersklassen söker en man att förgylla tillvaron med. Vi kan träffas för trevliga utflykter, äta goda middagar tillsammans eller göra något som vi båda tycker om. Jag tycker om natur, kultur, en bra film, teater och mycket mer. Är gladlynt, omtänksam, kärleksfull med ett varmt inre och fräscht yttre. Jag uppskattar ärlighet och att bli sedd för den jag är. Att vi kan skratta och kul tillsammans. Du är säkert en trevlig gentleman med en massa fina egenskaper som skapar glädje.
Mina mått är 164/60, hoppas du är en bra bit längre så jag kan se upp till dej. Jag bor strax söder om Stockholm och det skulle vara bra om du bor i någorlunda närhet.
Förgyll nu denna vackra sommartid för mej med ditt svar. Det kanske är vår tid nu!

Kontakta "Nattviolen"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.