Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Sörmland

Publicerad 2019-07-01  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Seriös

Årsmodell -50 söker en man 65-75 som liksom jag tycker om att vistas i naturen eller kanske på stranden. Gärna tillsammans med en fikakorg. En och annan utställning, uppleva musik eller teater. Bio ibland. Utflykter. Laga mat tillsammans. Det finns mycket att hitta på och som blir roligare om man är två. Trivs egentligen bra som singel men vore ännu trevligare om man var två. Viktigt är att du är seriös och någon man kan lita på.
Nu återstår att se om du finns här.

Kontakta "Seriös"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.