Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Speciell?

Publicerad 2023-09-18  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Speciell kanske?

Efter mycket funderande hit och dit chansar jag till slut med en annons i Senioren. Jag är mycket intresserad av kontakt med en kvinna som, kanske precis som jag lever ett bra, ordnat liv man borde vara nöjd över. Men så är det ändå inte… fullt ut. Känner du igen dig i mina ord? Känner du dig kanske udda, speciell, eller ovanlig? Svara mig då. Om så är fallet och du har fömåga och behov att öppna dig, kontakta mig, så kanske vi kan komma fram till: Vad saknas oss? Vad vill vi? Vet vi det själva? Jag är är skild, allmänbildad pensionär med fina barn och barnbarn, skötsam, glad, nyfiken och frisk med många olika intressen. Du kan bo var du vill. Jag bor en liten bit från Stockholm.

Speciell?

Kontakta "Speciell kanske?"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas