Kontaktannonser  |  Stockholms län

Stockholmstrakten

Publicerad 2019-09-06  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Albadi

Jag är en kvinna som kommit upp i åren, fem år sedan min make avled. Livet har stannat av och jag känner att jag behöver en man i mitt liv. Som vän och partner vid olika trevliga tillfällen. Sex är inte det viktigaste, som många män söker när man försöker få en ny kontakt. Jag vill känna att någon bryr sig om mig, att jag inte känner mig så ensam. Umgås, trevliga måltider och trevliga diskussioner. Kanske göra en resa eller något annat trevligt ibland.
Jag är kapabel att ta hand om mig själv och har en stor och fin familj omkring mig. Så det är stunderna dessemellan som man behöver känna samhörighet med någon.
Tror du att du är en sådan person, så hör av dig så får vi testa om vi har något gemensamt. Jag måste erkänna att jag är lite kräsen. Men jag tror att jag kan bjuda på mycket också.

Kontakta "Albadi"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.