Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Svara Nu- snälla Du.

Publicerad 2019-12-02  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Seriös

Hej!
Jag har annonserat tidigare men det har inte blivit någon fullträff. Antingen bor hon långt bort eller har hon så mycket ”sidouppdrag” att det blir svårt att hinna träffas.
Jag dansar varje vecka och går på gym samt gillar skogspromenader. Gör gärna en tripp till fjällvärlden på våren och hösten men bara med måtta.
På vintern åker vi till Kanaria eller liknande och har det skönt. Eller bara till min stuga i Norrland.
Vem är då jag? Jo en fullvuxen man smärt och drygt 180 cm med god hälsa och som bor i Halland och du bor nog också i Halland , Småland eller angränsande landskap. Jag har inga problem varken sociala eller ekonomiska och det har inte du heller. Jag har många goda vänner men saknar någon att hålla i handen.
Jag tror du är 72-78 år eller så och du är en lättsam person med humor för sån är jag.
Kram i väntan på ditt svar

Kontakta "Seriös"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.