Kontaktannonser  |  Uppsala län

The best things in life are free

Publicerad 2020-06-15  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Själsfrände

Jag bor på landet utanför Uppsala. Varit änka i flera år och längtar efter att dela mitt liv med
en själsfrände. Jättesvårt att sätta ihop en annons om sig själv och vem man är. Har många intressen en del lite ovanliga. Handlar mycket om hur man förvaltar gåvan att vara människa och hur man vårdar sin kropp och själ. Gillar det enkla i mångt och mycket. Du behöver inte ha precis samma intressen som jag, men nånstans måste vi ändå vara på samma våglängd.
Att glädjas åt livet och det man har. Att inspireras av att lära sig nya saker. Att visa respekt och acceptans. Att älska sig själv. Att inte döma och fördöma. Det försöker jag leva upp till.
Guldkornen i livet behöver inte vara något märkvärdigt. De finaste stunderna kan vara att göra en utflykt på tu man hand, gå på en loppis, påta i trädgården tillsammans eller att avnjuta en mysig måltid. Känner mig ganska ung och försöker motionera i all enkelhet i någon form varje dag. Ser livet som en gåva och försöker tänka att det inte är motgångar utan erfarenheter som livet bjuder oss. Vi är alla elever i denna skola som jorden är.
Du får gärna vara lite yngre och ha en ljus livssyn. Känner du att det jag skrivit slår an en sträng hos dig så hoppas jag att du svarar. Kanske vi kan bli vänner om inte annat.

Kontakta "Själsfrände"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.