Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Tillsammans ger glädje

Publicerad 2023-11-16  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Delad glädje är dubbel glädje

Vill bygga en ny relation med dig som också blivit ensam. Där vi bryr oss om varandra i en ny respektfull och varm relation, där vi känner med varandra i glada som i kanske lite jobbigare dagar. Själv blev jag änka, efter ett långt äktenskap, för 4 år sedan och tomheten kan fortfarande kännas stor ibland. Längtar efter att få känna närhet och värme från en man igen. Att få dela upplevelser med och ha tankeutbyte med om dåtid, nutid och framtid. Jag försöker hålla mig pigg och i form genom gymträn, promenader och lite längre skogspromenader och läser en del. Sommartid cyklar jag gärna. Försöker även komma ut på lite olika kulturaktiviteter såsom konserter, utställningar mm men roligare om jag jan få dela upplevelserna med dig. Har tidigare sjungit i kör, innan pandemin satte stopp. Gått ngr akvarellkurser. Är 76 år. Tycker även om mysiga hemmakvällar med lite god mat förstås. Känner du att detta är en tjej du skulle vilja kontakta, gör det! Du finns kanske i Västergötland någonstans, gärna någon av städerna Borås, Ulricehamn eller Jönköping med omnejd.

Kontakta "Delad glädje är dubbel glädje"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas