Kontaktannonser  |  Kalmar län

Tillsammans

Publicerad 2019-06-27  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Tillsammans

Att träffa en vän i sommar? Någon att hålla i hand, att få känna samhörigheten med, känslan att betyda extra mycket för någon. Våga hänge sig och dela tankar, drömmar, känslor och tillsammans få nya gemensamma intressen. Ömsesidig ärlighet och hänsyn. Respekt och jämställt.
Vad tror du om att musiken förenar? En sommar med sång och musik? Du kanske är körsångare? Kanske tycker om att bara lyssna på musik? Eller spela tillsammans?
Eller du vill kanske hellre träffa en stor djurvän som har en hund som tycker om katter? Kunna ströva i naturen. Tillsammans hitta egna nya stigar. Eller vill du hellre …. Men då gör vi det. Tillsammans.
Jag är från 1948 och du kanske mellan 65-71 år. Är nikotinfri och måttlig med det mesta. Har inga egna barn.
Vore trevligt om du bor i Småland eller angränsande län. Det viktiga är ju om vi trivs ihop, så även om det är ett avstånd, är det värt besväret med en resa. / Tillsammans

Kontakta "Tillsammans"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.