Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Tjejig go o glad 70 årig gumma

Publicerad 2020-05-13  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen SkåneHalland

-Med Dig! vill jag prata, skratta, gråta, softa, bara vara o njuta, höra havets brus, trädens sus, lite skön musik eller bara tystnaden, leva rofyllt, höras med en godnattkram osv.
Innan seglade jag, åkte skidor, reste massor, men nu har jag plötsligt fått ge avkall på det mesta pga jag drabbats av en ryggskada.
Men ändå; En go ”vän”.. kanske ngn i liknande livssituation, ngn atf tycka om.. det vore väl ändå Härligt! Vi har numera klart vår självständighet, men finns ändå där för varandra.
Så ”Du”! Hör av dig! Chansa! För det är ju ”Nu”! vi Lever! 🤗

Kontakta "SkåneHalland"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.