Kontaktannonser  |  Stockholms län

Trött på ensamheten

Publicerad 2020-06-15  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Gladioulus49

Nu är jag trött på ensamheten, vilken var skön efter uppbrott och skilsmässa. Nu har 15 år gått och jag är redo för ett nytt förhållande eller fin vänskap med det manliga könet. Är född 1949 och bott i Skåne i 35 år men i början av detta året flyttat till Stockholm, Bromma för att komma närmare barn och barnbarn. Man måste också ha ett eget liv och hoppas på detta sätt finna någon därute som liksom jag behöver sällskap, omtanke, meningsfullt utbyte. Ordnad ekonomi.

Kontakta "Gladioulus49"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.