Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Två framför brasan

Publicerad 2023-02-27  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen morgonpigg51:a

Hej,jag är tidig 50-talist,min man dog för sex år sedan,livet går trots allt vidare och nya dörrar öppnas…Även fast jag har ett socialt nätverk med många fina väninnor saknar jag någon att dela upplevelser med..Någon att promenera i skogen eller vid havet med,tycker om att vistas i naturen. Tar en cykeltur ibland med kaffekorg och kameran,tycker om att fotografera vårt vackra landskap,njuter av varje årstid.Som miljöombyte kan det vara trevligt med en liten resa någon gång,kan också förgylla vardagen med en god middag och ett glas vin.Jag är omtänksam,empstisk och en god lyssnare. Stämmer något in..så skriv gärna och presentera Dig.

Kontakta "morgonpigg51:a"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas