Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Tvåsamhetens lov

Publicerad 2021-08-30  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Tvåsamhetens lov

Aktiv sen 40talist söker en kvinna som också är singel passande ålder – sen 40talist eller 50talist. Jag önskar skapa en seriös, långsiktig och varm och kärleksfull tvåsamhetsrelation som i vardagen bygger på tillit, ärlighet, humor och gemensam utveckling.
Jag har breda universitetsexamina från 70talet och har därefter haft ett mycket intressant och utvecklande arbetsliv och kom tidigt in i chefs- och ledningsuppgifter i utvecklingsmiljöer fram till min pensionering.
Bland mina intressen finns kulturupplevelser i form av musikarrangemang, spännande utställningar, föreläsningar o teater ibland. Gör gärna resor några gånger om året – både när o fjärran. Motionerar och tränar aktivt för att hålla hälsa och kondition på bra nivå genom promenader o cykling på ”varma” halvåret o gym o simning vintertid. Matlagning såväl till vardag som till fest är ett stort intresse också och gärna med ett gott passande vin till det festliga.
Jag bor nu i södra delen av landet med rimligt dagsavstånd inom Skåne, Småland o Blekinge men du kan komma varifrån som helst. Tycker du min summariska beskrivning träffar och intresserar dig så är du välkommen att svara till ”Tvåsamhetens lov” med din beskrivning, var du bor o ditt syfte med en ny spännande relation.

Kontakta "Tvåsamhetens lov"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas