Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Vad saknas oss?

Publicerad 2022-11-08  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen God lyssnare

Hej! Du kvinna, gärna pensionär som jag, som behöver något mer än vardagen även om vi har det bra med vänner, barn och allt annat som hör livet till. Visst får och kanske bör man drömma och önska sig mer spänning, mentalt, känslomässigt och fysiskt utan att tycka att man borde vara nöjd över det man har idag. Om du känner för att ta kontakt med mej är du mer än välkommen att diskutera allt och inget, vi är vuxna, för oss ska inget vara främmande. Jag är öppen, skötsam, livserfaren, nyfiken, lyhörd och mycket intresserad av dina behov och att diskutera vad som eventuellt ”fattas” oss i livet. Vi är säkert många, många som saknar någon att öppna sig för, på riktigt. Om du känner för att höra av dej, ge mej en hint vem du är och inte minst vad du saknar och behöver.. Fråga mej om vad du vill, jag lovar att svara. Jag det är: Skild man som lever ett bra liv.

Kontakta "God lyssnare"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas