Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Våga ha en vän!

Publicerad 2023-11-22  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Jag svarar!

Hejsan..

Du är kvinna och pensionär, jag pensionerad man. Båda söker vi och har en genuin längtan och behov av en riktig nära,förtrolig, öppen, spännande. nyfiken, intressant, lyssnande och empatisk vän där vi båda så småningom vill öppna oss för varann och diskutera livets nöjen och vedermödor och relationer i största allmänhet, även de lite udda och de vi kanske sen länge, länge velat och haft behov av att diskutera, med någon utan att binda oss, bli sambo, särbo, men som äkta, mycket nära, högst förtrolig, pålitlig vän. Vi båda längtar efter och vågar skapa den intellektuella, fysiska, mentala kontakten och stimulansen som en nära vän, utan vad en sambo eller särbovän kan innebära. Allför många traskar runt i livet som gifta, skilda eller singel utan att hitta sin riktigt nära vän i syfte att komma in på de gömda, förträngda tankarna, fantasierna, drifter och oförverkligade drömmar som gnager i oss alla oavsett ålder… Om du känner igen dig, hör av dig till mig och berätta lite eller helst mycket om dig själv.. Jag vill mer, är nyfiken, allmänbildad, berest, skild, glad, frisk, har barn o barnbarn, många vänner och intressen och turen att leva ett bra liv.. i Stockholmstrakten.. Du bor där du bor, du är den du är. Nu är huvudsaken att du hör av dig o gör mig nyfiken på din personlighet, dina tankar och din längtan.

Kontakta "Jag svarar!"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas