Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Vän och kompis

Publicerad 2019-10-29  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Trivsamt umgänge

Hej, jag söker en man eller kvinna, kanske ett par, helst 65+ som kanske känner för naturism / nudism antingen du bara är nyfiken eller erfaren på naturism/nudism. Jag har inte praktiserat på ca nio år sen jag skilde mej men nu vill jag återuppta detta givande sätt att umgås och kanske resa. OBS, det är inget måste med naturism, huvudsaken är att finna en vän eller ett par att lita på och ställa upp för. Jag är man 179/80, född -48, glad, skötsam och ansvarsfull. Jag söker inte sambo bara en ärlig, öppen, vän att förgylla tillvaron med. Jag vill bli din/er vän utan att det ska betraktas som ”femte hjulet” och hjälpa till med lite av varje, dvs jag vill känna att jag behövs. Jag har många intressen, är resvan och har det bra ur alla aspekter. Jag finns här och väntar på svar. Kram!

Kontakta "Trivsamt umgänge"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.