Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Väninna sökes

Publicerad 2019-09-06  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Bästa väninnan

Jag saknar en riktigt god väninna i Uddevalla, eller dess närhet, att umgås med på ett enkelt och naturligt sätt, som att ta en promenad, shoppa, åka på en bussresa ibland, loppis, auktioner, sömnad, eller bara träffas över en fika och prata och diskutera allt mellan himmel och jord. Som ensamstående pensionär blir det inga större utsvävningar. Humor och ärlighet uppskattar vi båda. Ej lesbiska. Vore trevligt att ha någon att umgås med, nu när höstmörkret tränger sig på. Min ålder är 76, men sinnet är ungt och jag (vi) försöker hänga med i tiden. Hör av dig!

Kontakta "Bästa väninnan"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.