Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Väninna

Publicerad 2019-11-08  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Skratt och Glädje

Jag söker en riktigt god väninna, (ej lesbisk) för trevliga samtal med både skratt och allvar, fikastunder/lunch, bilturer, shopping, loppis mm. Jag är intresserad av heminredning, sömnad, trädgårdsodling, hantverk och mycket annat. Det är så tråkigt att oftast sitta ensam i huset, jag blir bara slö och oföretagsam, är man två (eller fler väninnor) så finns det mycket kul att hitta på. Jag är 76 år och fortfarande nyfiken på livet. Bor i Uddevalla.

Kontakta "Skratt och Glädje"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.