Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Vänskap är viktigt

Publicerad 2020-05-19  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Vänner behövs!

Jag, en kvinna på 76 år, saknar en glad och trevlig väninna (eller man)att umgås med via mejl eller telefon under coronaisoleringen för att sedan kunna umgås med promenader i naturen, bilturer, loppis, auktioner, shoppingturer, hantverk mm, eller bara sitta och prata och skratta över en fika eller lunch i min trädgård. Vi röker inte och lever ett ganska enkelt liv, men humor och ett glatt humör är viktigt. Bra om du bor i Uddevallas närhet. Vi måste göra något kul under karantäntiden!

Kontakta "Vänner behövs!"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.