Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Vår dröm blir sann

Publicerad 2019-10-02  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Innerlig vänskap/kärlek

Hur svårt kan det vara att hitta en man där kemin och attraktionen stämmer från bådas håll? Tydligen helt omöjligt, om man som vi kommit upp i åldrarna mellan 74 och 77 år. Vi är väl inte så intresserade av sex längre, men livet har så mycket annat att erbjuda. En varm gemenskap och många intressen gör livet innehållsrikt. Humor och skratt, men också allvar och förtroliga samtal berikar livet. Vi kan ta ett glas vin till god mat, eller en drink medan vi lagar maten, men vi röker inte.
Vi hjälps åt att skapa trivsel i tillvaron och ta vara på den tid vi får tillsammans.

Kontakta "Innerlig vänskap/kärlek"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.