Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Var fins du

Publicerad 2019-11-07  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Ärlighet

Hej
VAR fins du ensame man i Uppland o dess omnejd . Som har samma länktan efter mycket närhet o värme .Som jag Så fins
jag här just för dig. En liten nätt Tjej/kvinna. Sägs se bra ut av släkt o vänner Men det är ädå insidan som räknas O där är jag en varm o kärlefull kvinna. Som tycker mycket om närhetn o värme .Är glad o positiv o har lätt till skratt O tycker det mesta är roligt i livet. Vi tränar o håller oss frächa o i form .O du är snäll omtänksam o kärlefull man.Du får hjärta va yngre än jag .Då jag är mycket ungdomlig 40 talist .Hoppas du svarar Livet är alldeles för kort. För att vi ska leva utan den värmen o närhet o fina gemenskap .Som du man o jag kvinna.Kan ge varadra Både fysisk som pycisk. Jag är änka sedan 3år tilbax Alla svar besvaras med foto

Kontakta "Ärlighet "

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.