Kontaktannonser  |  Västerbottens län

Vår och sommarönskning

Publicerad 2019-05-13  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Helen

Var är alla trevliga män i 65-75 årsåldern ? Du bor någonstans efter Norrlandskusten från Sundsvall upp till de nordligaste delarna av Sverige. Jag bor mitt emellan för att kunna få träffas. Att du är en gentleman, öm,god, mjuk och har ett stort hjärta det tror jag. Likaså inre och yttre stil. Ren och välvårdad det vet jag att du är.
Själv är jag 70+, ödmjuk, kramgo, vänlig, snäll och rar kvinna som önskar mest av allt att få träffa just dig ! Våren och sommaren rusar förbi och vi skulle kunna ha en ljuvlig tid tillsammans. Även efter sommaren. Är kemin rätt då får vi förgylla dagarna med det enkla som är vackert och meningsfullt. Musik, middagar, trevligt sällskap och varandra är underbart. Svara och du blir inte besviken.
Helen

Kontakta "Helen"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.