Kontaktannonser  |  Skåne län

Vår tid är vår i vår

Publicerad 2020-01-13  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Vår tid är vår

Det sägs att det är som att leta efter en nål i en höstack för att hitta en ny kärlek i mogen ålder, men jag försöker ändå. Är 74 år och bor vid gränsen mellan Skåne och Halland. Gillar att resa eller göra utflykter. Tycker också om konsert-teaterbesök och går på Friskis 1-2 gånger i veckan. Hemmamys är förstås också trevligt. Är en pigg och lättsam person men vill gärna berika mitt liv tillsammans med en livskamrat. Är det du som är nålen i stacken?

Kontakta "Vår tid är vår"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.