Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Våren är fantastisk

Publicerad 2020-03-16  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Livskamrat

Äntligen har våren börjat komma men med den även en viss känsla av saknad. Saknar gemensamheten och närheten. Har ett bra socialt nät omkring mig men ingen riktig livskamrat. Tjej årgång -51 söker kille i åldern 65-75 år. Kanske har vi olika intressen idag men det är alltid intressant och spännande att uppleva något nytt ihop. Att kunna planera utflykter, resor, mysa i soffan, laga mat, besöka fam/vänner tillsammans kan vara trevligt men även att förhållandet inte har några större varken sociala eller ekonomiska problem. Avståndet underlättar om du bor i D- E -F -H län. Hoppas få svar just från Dig.

Kontakta "Livskamrat"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.