Kontaktannonser  |  Ospecificerat

VÅRENS MÖJLIGHETER

Publicerad 2021-02-15  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Möjligheternas tid

VÅRENS MÖJLIGHETER! På väg mot ljusare och öppnare tider söker jag en seriös, varaktig relation med en likasinnad kvinna att utvecklas i tvåsamhet med. Jag är sen 40-talist boende i villa o pensionerad sedan några år efter ett mycket intressant o utvecklande arbetsliv i chefs- o ledarjobb. Har examina från universitet o är ännu vetgirig om samhälls- och omvärldsutveckling. Mina intressen är ganska allmänna med bredare fokus på umgängen med vänner o familj, reseupplevelser när- och fjärran, kultur- och nöjesarrangemang, matlagning till både vardags och fest och motion med cykling vår sommar höst och promenader i vintertid.
Jag uppskattar egenskaperna ärlighet, humor, tillit, integritet och nyfikenhet på nya saker. Skåne, Småland och Blekinge är mitt närområde men jag har inga geografiska begränsningar för den jag söker.
Du är välkommen att höra av dg med din beskrivning och vad du önskar och förväntar dig om du också söker en varaktig och seriös relation. Välkommen att höra av dig till ” Möjligheternas tid”

Kontakta "Möjligheternas tid"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas