Kontaktannonser  |  Uppsala län

Värme o Närhet

Publicerad 2019-12-03  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Vi två

Var finns du du fäche Udomlige omtänksame man .Vi länkar båda efter närhet o värme o gemenskap..Livet är aldeles för kort för att vi ska leva utan. Om vi har turen med oss o vår kemi stämmer.Så får vi igen ..Njuta av både fysisk som pysisk närhet .Jag är en liten nätt fäch undomig Tjej / kvinna Som presis som du. Tycket om att hållla mig i form. .Sägs se bra ut av släkt o vänner Men det är ändå insidan som räknas.Där är jag en snäll omtänksam kärleksfull kvinna. Som har lätt till skratt O tycker det mesta är roligt i livet .Helst om man är två..Jag är född i slutet på 40 talet/ jag fins i Uppland Är mycket undomig. Så du får hjärna vara yngre än mig .Alla svar besvaras med foto

Kontakta "Vi två"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.