Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Värme o Närhet

Publicerad 2020-01-21  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Vi två

HEJ
Alla trevliga män. Min tidigare anos Närhet o Värme .Vart nog någor fel med E posten .Men nu ska det vara rätt
.Jag söker en fräck trevlig ungdomlig man .Som hållet sig i form. Du som jag
länkar efter mycket närhet o värme. .Livet är ju aldrles få för kort.. För att vi ska leva utan. Jag är en lite nätt udomlig fräck Tjej kvinna .Som hållet mig i fin form. Jag fins i Upplad född på 40 talet Tycker om.det mesta i livet o Har lätt till skratt. Säg se bra ut av säkt o vönner Men det är ädå insidan som räknas O där är jag en varm o kärleksfull kvnna Med Hjärtat på rätta stälet. Är ofrivilligt ensam Sen 3 år tillbaks. Har vi turen med oss o kemin stämer Så får Njuta av livet gåva igen Alls svar besvaras med Foto Du får hjära vara yngre än jag Då jag är mycket ungdomlig

Kontakta "Vi två"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.