Kontaktannonser  |  Stockholms län

vårmöte

Publicerad 2019-02-05  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen berdie32

Hej, är en 70+are som på detta vis finna Dig. Du söker som jag finna en vän att umgås med. Gå på något kulturellt,kanske Fotografiska eller teater,är ju roligare om man är två.
Jag själv en social kille ,gillar att röra på mig. Vintern skridskoåkning går gärna på gym för hälsans skull.Sommaren lite segling ,natur o skog med kaffe o mackor i ryggan då hösten kommer svampskogen .Lagar gärna mat o få bjuda, gärna med Dig .
Hälsar berdie32

vårmöte

Kontakta "berdie32"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 13+13?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.