Kontaktannonser  |  Västerbottens län

Västerbotten

Publicerad 2019-06-12  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Leende guldbruna ögon

Är jag den enda kvinnan i Norrland som är såhär ensam ? Finns du:65-75 år man, som är trevlig, trogen,snäll,ärlig,mjuk rund och go’ och vill träffa mig? Som är rar, trogen,varm kvinna med inre och yttre stil för att göra livet trevligt tillsammans med? Jag som tycker om musik,trädgård,resor och att ha det mysigt hemma. Empatisk. Liten men naggande god. Född på 40 talet arbetat med administrativa uppgifter. Jag uppskattar det ljusa i tillvaron. Att du har bil det tror jag.Endast seriöst menade svar önskar jag.!!
Leende guldbruna ögon

Kontakta "Leende guldbruna ögon"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.