Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Vet att du fins

Publicerad 2020-03-22  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Lycka

HEJ/ Även i dessa Corona tider behöve vi ömhet närhet o.värme Var fins du då fäche ungdomlige man. Som vågar visa o känna känslors hetta låga igen.Här har du då en liten nätt fräch vältränad censuell kärlefull länktande Tjej/kvinna Som har lätt till skratt O tycker det mesta är rolig i livet. Helst om man har någon o dela det med. Född på 40 talet .Stämmer vår kemi.Så får vi igen njuta. av både fysisk som pysisk närhet. Jag bor i Uppland Önskar du bor i min närhet Är änka sen 3 år tillbaks Född i Norland fån börja .Jag är är ärlig o omtänksam Som du med bör vara .Du får hjärna va yngre än jag Då jag är mycket udomlig Alla svar besvaras med foto

Kontakta "Lycka "

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.