Kontaktannonser  |  Skåne län

Vi skapar glädje

Publicerad 2020-02-11  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Vi skapar glädje

Det är inte lätt att i mogen ålder hitta någon livspartner, men det kan absolut vara värt ett försök. Bara för att man blivit äldre saknar man inte behovet av närhet och känslor. Ensamheten som ofta blir efter att livspartnern gått bort kommer som en chock och man är totalt oförberedd. Jag är en man 70 plus och söker efter en kvinna som ser positivt på livet och har nära till skratt och bjuder på sig själv. Du skall också gilla närhet och ömhet och kunna visa känslor. Finner du något i mina korta rader är du välkommen att svara för detta skapar glädje.

Kontakta "Vi skapar glädje"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.