Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Vill mer…

Publicerad 2019-10-10  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Väntar...

Hej, skild problemfri, nyfiken pensionerad man med allt under kontroll söker likaledes nyfiken man eller kvinna, helst 65+ som liksom jag känner genuint behov att ”komma vidare”, Jag vill träffa dej som vill mer än att bara uppleva vardagslunken. Vi är båda nyfikna på allt och inget, vi vill mer, och vill utvecklas, komma ”nära” en annan människa eller flera, mentalt, fysiskt och psykiskt, berätta om våra drömmar, våga visa känslor och inte minst våra outtalade ej förverkligade drömmar och behov.. Jag har barn o barnbarn o jobbar ibland. Är mkt resvan o allmänbildad vågar jag påstå.
Nu väntar jag på ditt/ert svar.. berätta om dej/er själva, fråga mej om precis vad du/ni vill, jag lovar att svara, Kram från Magnus

Kontakta "Väntar..."

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.