Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Vill mer…

Publicerad 2019-11-25  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Nyfiken...vill mer

Hej!
Skild, pensionerad man med ordning på allt, mej själv, mina vänner och det praktiska. Jag trivs i stort och är nöjd med det sk livet och vardagen men det saknas en kvinna som liksom jag vill och behöver mer.. vad gäller mental och fysisk stimulans och utveckling. Du har tankar, idéer, drömmar och behov men saknar en man att diskutera och utvecklas med. Kanske känner du dej lite udda, vilket är spännande och tror du är ensam med dina egna tankar och behov? Gör något! Hör av dej, vem vet, vi kanske har mycket gemensamt. Låt oss börja med en kontakt via Senioren.

Kontakta "Nyfiken...vill mer"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.