Kontaktannonser  |  Skåne län

Visst finns du!

Publicerad 2020-06-15  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Never too late

Jag är en modig 30-talist,
ungdomlig, nyfiken på livet och social.
Det vet vi ju alla att ålder bara är en siffra, eller hur?
Inuti känner man sig som 20, åtminstone ibland.
Jag känner mig ganska ensam och vill gärna träffa någon att tycka om. Längtar efter närhet och någon som vill uppleva sommaren med mig. Det är ju så mycket roligare att vara två. Vi kan hitta på saker att göra tillsammans. Det behövs inga märkvärdigheter men för min del älskar jag naturen, skog och hav , kultur i olika former, och mycket annat.
Vill du? Vågar du?
Söker en kravlös relation: man träffas när man har lust att träffas, när man längtar. Alltså ingenting att förlora. Så det är klart att du vågar. Och det är aldrig för sent , vet du ju. I början kan vi ju lära känna varandra med telefonsamtal och email tex
Välkommen med svar till
Never too late

Kontakta "Never too late"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.