Kontaktannonser  |  Skåne län

Viva España

Publicerad 2020-03-23  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Viva España

Man söker Kvinna!
En fräsch o frisk man som fyllde65-årig man som har nyligen gå till pension. Jag har äntligen tid att göra saker som jag förut bara drömt om. Till exempel en resa då och då är aldrig fel, en danskurs, långa promenader, kampingsbesök…. Att vara två och göra något tillsammans är viktigt.
Jag röker inte, jag går inte på pub, jag dricker inte, lite vin vid måltiderna. Att resa utomlands, helst i solen, men också till stora städer med kulturbyggnader är bra.

Kontakta "Viva España"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.