SPF Kontakts julmiddag
Landet runt | SPF Västerbotten
Rolf Eckeskog, Göte Karlsson och Stig Hellnersson underhåller med julsånger Foto: Lars Långström

SPF Kontakts julmiddag

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-12-17

SPF Kontakt i Bjurholm hade beslutat att intaga årets julmiddag på Angsjöns Camping. Det visade sig vara  ett helt igenom lysande koncept. När bussen med förväntansfulla deltagare anlände möttes de av vacker miljö utomhus och inne i den trivsamt dukade restaurangen. Det bjöds på mingel med glögg och godis innan det var dags att ta för sig av det dignande julbordet i en varm mysig kåta. All tänkbar julmat var uppdukad och då gästerna var av årgång äldre fanns också lutfisk framdukad. För att inte tala om alla goda efterrätter och mjukkakor som det bjöds till kaffet.

Ordf Doris Jonsson hälsade välkommen och Götes trio spelade välkända julsånger. Sekr Aina Nygren presenterade årets nya medlemmar som särskilt välkomnades in i föreningen. Hon berättade också om kommande namnändring till FKF Seniorerna samt ny logga fr o m årsskiftet. Reseansvarig Sture Eriksson presenterade teaterresa till Risliden den 24 januari och inbjöd till anmälan. Tomtar gav en julklapp till alla som varit snälla under året, nämnas kan att ingen blev utan.

Som avslutning avtackade Doris med en julgrupp Lage Algotsson som tjänstgjort som fotograf ett flertal år. Hon tackade ägaren av Angsjöns Camping med personal för ett fantastiskt mottagande och god julmat. Det bjöds på allsång av Bjällerklang m fl kända julsånger innan sällskapet satte sig på bussen igen för hemresa till Bjurholm efter en mycket lyckad julfest.

Aina Nygren

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-12-17
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas