Bilutflykt med lunch
Landet runt | SPF Västmanland
Foto Colourbox

Bilutflykt med lunch

SPF Västmanland
Publicerad 2014-05-27

Så var det dags för vårens bilutflykt med lunch. Den gick av stapeln den 6 maj och ett 70-tal medlemmar i SPF Köpingshus ställde upp. Nu var det inte lika många bilar för i de allra flesta var det minst 2 och ibland 4 seniorer i varje. Tidigare om åren så hade vi haft väldigt tur med vädret vid våra bilrallyn som vi kallade dem då, men i år hade våren kommit av sig lite.

Som vanligt var det god stämning både före under och efter utflykten. Tidigare år så har alla medlemmar erhållit en lott som det var lottdragning på vid lunchen. Så var det nu inte i år, varför fick vi reda på senare under dagen. Så var det dags för start och alla fick en beskrivning av färdvägen. Som vanlig blev det ett stopp efter vägen och där var det dags för kluriga frågor som skulle lösas.

Efter ca 7 mil var vi framme för att få en härlig lunch i Kungsör. Vid kaffet fick vi reda på att det lotteri som var brukligt idag inte skulle ske. Ett beslut hade tagits att SPF Köpingshus skulle skänka pengar till välgörande ändamål istället. Det var till UNICEF:s gåvoshop som pengarna gick för inköp av fältprodukter till ett värde av 1.039 kronor. Alla deltagande seniorer tyckte att det var ett mycket bra val. Så var det dags att åka tillbaka till Köping efter en mycket trevlig utflykt.

Inga-Britt Lövelius

SPF Västmanland
Publicerad 2014-05-27
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas