Bjöds på bussresa till TV-huset
Landet runt | SPF Västerbotten
Beppe Starbrink intervjuar Stina Molander.

Bjöds på bussresa till TV-huset

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-11-14

SPF Sydporten, Hörnefors har företagit ett studiebesök i TV-huset i Umeå. Härifrån sänds landets största utbud av TV-sändningar förutom nyhetsutsändningarna. Under hösten 2014 sänds 85 program från Umeå. Annica Bolme och Katarina Ämting tog emot och såg till att grupperna lotsades runt.

De 58 deltagarna fick information om STV:s organisation och fick gruppvis guidning i kontrollrum och studior, t ex Go kväll och Västerbottensnytt. Insyn i arbetsuppgifter som nyhetsuppläsare, bildproducenter, scripta m fl och att allt präglas av noggrant researcharbete, god planering och bra förberedelser. Vissa program bandas och vissa är direktsända.

Evenemanget, som kan betecknas medlemsvård eller om man så vill en form av återbäring på medlemsavgiften innefattade bussresa, shopping, studiebesök och lunch. Deltagarna återvände hemåt efter en trevlig social gemenskap mätta och belåtna, med insikten om att våra licenspengar är väl använda. Hem och titta på det Umeåproducerade programmet Fråga doktorn med inslag av en bandad intervju med Kim Andersson, som inte finns hos oss längre.

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-11-14
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas