Bra boktips till lässugna seniorer i Mora
Landet runt | SPF Dalarna

Bra boktips till lässugna seniorer i Mora

SPF Dalarna
Publicerad 2014-11-06

Onsdagens medlemsmöte på SPF samlade ett 50-tal medlemmar som kom för att lyssna till en del boktips. Programkommitténs Börje Elofsson hälsade alla välkomna in, denna kulna dag och ett särskilt välkommen till representanten från Akademibokhandeln i Mora. Personen som kom från Mora Bokhandel heter Malin och hon började genast berätta, mycket ingående, om en bok som heter Leona. En kriminalroman som var skriven av Jenny Rogeby, del 1, del 2 kommer ut senare.

Barnböcker fanns också med såsom Mamma Mu simmar med flera. Malin tipsade om en konst- och fotobok, Dalälven, som den perfekta julklappen i år. Personerna bakom den heter Jan-Olov Moberg och Mikael Svensson. Kärleksromaner fanns naturligtvis med. De böcker hon hade berättat kring, lottades sedan ut bland medlemmarna. Hon avslutade med att rekommendera oss att gå till Bokhandeln och låna böcker, de har något som heter LÅNA och LÄS. Malin avtackades med en present för sitt deltagande hos SPF på Majstångsbacken, av programkommitténs Gill Thorlidsson.

Bengt Johansson tog hand om lotteridragningen och Börje Elofsson påminde om  anmälan till Julfesten den 7 december, som i år är flyttad till Öna Bystuga.

Maj-Lis Burtus, vice ordf. och som representerar KPR, berättade om dess verksamhet samt uppmanade oss att ta kontakt med henne i olika frågor som berör KPR.

Börje tackade alla som kommit hit idag och hälsade välkommen igen den 19 nov. då det blir underhållning av Roger Zakrisson.

Ing-Marie Kullander

SPF Dalarna
Publicerad 2014-11-06
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas