En generös julfest
Landet runt | SPF Västerbotten

En generös julfest

SPF Västerbotten
Publicerad 2013-12-05

Hörnefors. SPF Sydporten bjöd 75 personer på julfest och julsånger. Styrelsen stod för risgrynsgröt, skinksmörgåsar, kaffe och pepparkakor medan Ingegerd Schwartz bjöd på julsånger och ledde allsången.

Informationen gällde till främst strävan efter samverkan med andra. Diverse inbjudningar från SPF och PRO, till exempel glögginbjudan i boulehallen och gemensam revyresa. Rapport lämnades från pensionärers samvaro med några klassavdelningar i skolan och biblioteket önskade frivilliga pensionärer som kan hjälpa till med läsning tillsammans med förskolebarn. SPF kommer att medverka som gudstjänstvärdar vid en kommande högmässa i Rosornas kyrka. Framemot sommaren kan en bussutflykt aktualiseras där såväl SPF, PRO, kyrkan och äldreboendena deltar.

Lottförsäljningen var populär och vinsterna i form av julklappar var många. En frivillig insamling gav 2 481 kronor i gåva till tyfondrabbade i Filippinerna. Gösta Lindgren tackade alla som medverkat till den trevliga julfesten. Ordförande Christer Fredriksson önskade en trevlig jul och hälsade välkommen åter i januari månads möte.

SPF Västerbotten
Publicerad 2013-12-05
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas