Landet runt | SPF Skaraborg

Falköping på grötfest

SPF Skaraborg
Publicerad 2011-01-27

Han inledde med att ge en bakgrund till varför han blivit så intresserad av just denna del av världen vilket visade sig bero mer på en slump. Han hade nämligen blivit erbjuden att följa med på en resa hit av en god vän. Fotointresset fans redan latent hos honom och nu fick han ett mycket spännande område att fotografera och även utforska. Med på resan medföljde flera forskare och specialister på just dessa trakter, så möjligheterna till att få svar på många frågor fanns.

Under tiden, som den ena vackra bilden efter den andra visades, så berättade Bengt-Åke på ett mycket fängslande sätt om alla djur och växter, som han sett och mött. Publiken satt andäktigt lyssnande och förundrades över allt vackert och spännande den fick se och höra. Tiden gick därför väldigt fort och Bengt Åke tackades med kraftiga applåder.
Gröten och skinksmörgåsen, som sedan serverades smakade mycket bra och samtalsämnen saknades inte då både Falköpingsnyheter och Svalbard kom på ”tapeten”.

Innan sammankomsten avslutades fick vi lyssna till medlemmen Sven-Erik Gustavssons stämningsfulla framförande av Viktor Rydbergs ”Tomten”. Elisabeth Egnéus kunde sedan nöjd tacka alla för en mycket trevlig träff, förrätta dragning i dagens lotterier, informera om kommande aktiviteter och till sist hälsade alla välkomna till årsmötet den 1 februari.

Insänt av Rune Ohlson

SPF Skaraborg
Publicerad 2011-01-27
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas