Landet runt | SPF Västerbotten

Festligt 30-årsjubileum

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-04-18

Kassören Elfrid Olofsson berättade en kort historik om föreningen som bildades 1981 och vars förste ordförande var Holger Eriksson, Agnäs. Föreningen fick namnet Pensionärsföreningen Kontakt Bjurholm av SFRF. Man värvade medlemmar och var uppe i 148 personer redan slutet av 1982. Medlemsantalet har varit runt 150 personer alltsedan dess.
Kerstin Forsman gratulerade genom att överlämna blommor och önska föreningen allt gott även i fortsättningen. Matz Johansson tackade för gott samarbete och berättade om de nya lokaler som SV håller på att flytta in i med invigning 30 mars.
Därefter underhöll Laila och Lars Windelius med bl a grekisk musik och Taube tills det var dags att inta middag. Till kaffet blev det allsång ledd av paret Windelius med potpurri ur det nya sånghäftet som styrelsen jobbat fram i studiecirkel och som medlemmarna nu fick tillfälle att bekanta sig med.
Som avslutning sjöng styrelsemedlemmarna Idas äldrevisa. Ordföranden tackade medverkande och styrelsen med att överlämna en ros till var och en.
Text Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-04-18
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas