Fullsatt julfest
Landet runt | SPF Västerbotten

Fullsatt julfest

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-12-08

Hörnefors. 120 personer deltog vid Sydportens julfest i församlingsgården. Risgrynsgröt med skinksmörgåsar och skänkta lotterivinster i form av julklappar bidrog till julstämningen.

Dagens gäst, SPF-distriktets ordförande Ingemar Sandström, informerade om utvecklingen inom SPF. Bl a att namnet ändras till SPF Seniorerna vid årsskiftet, vilket bl a innebär ny logotype. För att lära känna varandra och öka förståelsen för att distriktsstyrelsen finns till för föreningarna, kommer samtliga föreningar att få besök av representant från distriktsstyrelsen. Vi ska uppleva varandra som viktiga delar av en helhet där alla delar är lika värdefulla. En välkomnande attityd samt intressanta och spännande programpunkter betyder mycket om man vill få och behålla medlemmar. Efter informationen tog han av kavajen och drog igång en underhållande föreställning om Elvis Presley. Han framförde ett antal sånger varvat med korta berättelser om Elvis, till publikens stora nöje.

Christer Fredriksson framförde föreningens tack till Ingemar Sandström samt till företag och privata som skänkt priser till jullotteriet. Ett speciellt tack riktades till Ingri Lövgren, som under många år ställt upp och hjälpt till i olika föreningssammanhang. Många gick därefter över till Rosornas kyrka, där kulturföreningen arrangerat en jazzkonsert med Leif Larssons kvartett och sångerskan Kia Irgens. En stämningsfull musikalisk mångfald att lyssna till som avslutning på festen. Christer Fredrikssons tillönskade alla en god jul och ett gott nytt år.

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-12-08
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas