Fyris 40 års jubileum
Landet runt | SPF Uppsala

Fyris 40 års jubileum

SPF Uppsala
Publicerad 2015-10-28

SPF Seniorerna Fyris i Uppsala firade 40 års jubileum på Ekeby gymnasiet vid Ekeby Bruk i Uppsala i fredags kväll den 23/10-15.

SPF Seniorerna Fyris, är Uppsala läns första lokalförening som bildades den 2:a december 1975. Föreningen hade då 22 medlemmar och var ansluten till Sveriges Folkpensionärers Riksförbund. I dag har SPF Seniorerna Fyris 245 medlemmar och har sina månadsträffar på restaurant Senioren på Kungsängsgatan i Uppsala.

60 pensionärer samlades vid 17-tiden och serverades en fördrink och minglade runt under tiden som styrelsens medlemmar sålde lotter med fina vinster som företagen Real Finans och Försäkring, El & Säkerhet , Nofa med flera hade skänkt.

Ekebygymnasiets elever serverade en fantastisk trerätters meny som avslutades med kaffe och äppelkaka. Under middagen sjöng vi ett antal bordsvisor som ackompanjerades av Bengt fantastiska trio som även spelade mysig underhållsmusik och musik till lite avslutande spontandans.

Under middagen berättade Karin Blomström om föreningens 40-åriga historia och Christer Lanner, föreningens ordförande, tackade festkommittén och framförallt skolans elever som gjort ett mycket bra jobb och bidragit till ett fantastiskt jubileum.

SPF Seniorerna Almtuna, som var speciellt inbjudna, gratulerade Fyris till de 40 åren. Som avslutning på kvällen genomförde vi en musikfrågesport med tio musikfrågor. Ingen av deltagarna hade 10 rätt men sex av deltagarna delade segern med nio rätta svar.

För styrelsen i SPF Seniorerna Fyris Rune Wittlåck

SPF Uppsala
Publicerad 2015-10-28
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas